Tények, tudnivalók a lézeres szemműtétről

Tények, tudnivalók a lézeres szemműtétrőlA lézeres szemműtétekről, annak veszélyeiről, mellékhatásairól rengeteg tévhit van a köztudatban. Bejegyzésünkben olyan tényeket fogunk bemutatni, melyeket nem biztos, hogy tudsz, vagy ha igen, akkor is lehet, hogy rosszul.

Nem fogsz megvakulni a lézerkezeléstől. Ennek az esélye különböző becslések szerint 1 az 5 millióhoz. Köszönhetően a modern lézereknek, és a hozzáértő szemész orvosoknak a lehető legnagyobb biztonságban leszel, ha a megfelelő klinikát választod. Ehhez segítségedre lehet a http://www.lezeres-szemmutet.hu/ weboldal.

Az egyéb mellékhatások, problémák intenzitása kicsi, és csak átmeneti. A fényérzékenység, szemszárazság stb. legfeljebb néhány hónap után elmúlnak, és ebben az időszakban is könnyen kezelhetők szemcseppel, műkönnyel, napszemüveg viselésével.

A lézeres látásjavítás hosszan tartó megoldást nyújt. Tanulmányok során bizonyították, hogy évtizedekkel a kezelés után is kiválóan látnak a páciensek.

A kezelések előnye, hogy teljesen fájdalommentesek, köszönhetően a helyi, szemcseppes érzéstelenítőknek. Sőt, a legmodernebb megoldások után néhány nappal már vissza lehet térni a mindennapi tevékenységekhez, nincs szükség kimaradásra a munkából, iskolából.

A kezelés során meg lehet mozdulni, köszönhetően a szemet nagyon pontosan követő lézereknek. Ha szemed bármennyire elmozdul, észleli azt a lézer, és megállítja a kezelést anélkül, hogy bármi probléma érhetne.

A lézeres szemműtét biztonságosabb, mint a kontaktlencse viselése. A kis műanyagok szemre történő felhelyezése sokkal több fertőzést, problémát hozhat magával, mint a modern eljárásokat alkalmazó szemműtétek.