Hogyan válasszuk ki a fodrászunkat?

Hogyan válasszuk ki a fodrászunkat?Fodrászból rengeteget lehet találni, akár a legkisebb városokban is. Nem mindegy azonban, hogy milyen fodrászról van szó, emiatt érdemes néhány szempontot figyelembe venni, amikor a saját fodrászunkat választjuk ki. Ebben fogunk segíteni.

Sokan az ár alapján döntenek, ami nem egy rossz rangsorolási szempont, de érdemes azért mélyebben belemenni a témába, ha a lehető legjobb fodrászt szeretnéd magadnak.

Az egyik legfontosabb, hogy olyan fodrászt kell választani, aki tud dolgozni a saját hajtípusoddal. Gyakori probléma szokott lenni, különösen hölgyek körében, hogy a kiválasztott fodrász nem tud jó munkát végezni a hajukkal, emiatt pedig a végeredmény messze nem lesz elfogadható.

Érdemes megnézni a fodrász korábbi munkáit, azok alapján ugyanis nagyon jól lehet következtetni arra, hogy milyen munkát végez, és arra is, hogy a stílusa megfelel-e számunkra. Szerencsére erre lehetőség szokott lenni a fodrászok weboldalán vagy személyesen is.

Ha valamilyen különleges szolgáltatásra van szükségünk, pl. extra hosszú hajhosszabbítás, vagy nagyon sötét haj szőkítése, akkor mindenképpen érdemes olyan fodrászt választani, akinek az adott szolgáltatásban nagy tapasztalata van. Ezzel lehet azt biztosítani, hogy nem rajtunk fogja kikísérletezni valaki a teendőket.

Ha ismerjük az adott fodrász néhány ügyfelét, érdemes őket is megkérdezni arról, hogy milyen véleményük van a fodrászról. Ez mind a munka minőségét, mind a hozzáállását is jelenti.