A budapesti Holiday Beach szálloda

A budapesti Holiday Beach szállodaA budapesti Holiday Beach szálloda közvetlenül a Duna mellett, zöldellő környezetben található, és a főváros egyetlen hajó formájú szállodája. A szálloda 63 szobával és 5 apartmannal áll vendégei rendelkezésére, akiknek kényelmét és biztonságát továbbá kamerával megfigyelt parkoló, klímával felszerelt, allergiamentes, nemdohányzó helyiségek is biztosítják.

A szálloda több mint egyhektáros parkjában szabadtéri úszómedence, fűtött élménymedence, pancsoló medence és egy homokos sportpálya is rendelkezésére áll a nyári időszakban (május közepétől augusztus végéig) a kikapcsolódni, pihenni vágyók számára.

A szálloda 2 étteremmel, grillterasszal és medenceparti bárral is rendelkezik. Az éttermekben megtalálhatók a magyar gasztronómia különlegességei, a grillterasz a nyári időszakban kellemes, Duna-parti környezetben, látványkonyhával, hazai és nemzetközi ízekkel, finom ital- és koktél különlegességekkel várja a vendégeket.

Az épületkomplexumok nem csak szállásként kiválóak, hanem rendezvényhelyszínként is számos lehetőséget kínálnak. Ilyenek a 6 db konferenciaterem, melyek különböző méretben várják a vendégeket, konferenciákat szervezőket. A hotel emellett közkedvelt rendezvény helyszín születésnapokra, keresztelőkre, baráti találkozókra és egyéb privát rendezvényekre egyaránt.

A legnagyobb népszerűségnek mégis az esküvők örvendnek a rendezvények közül, mivel a szálloda ugyan Budapesten, de a város zajától távol, közvetlenül a Duna partján, a Római-parton várja a házasulandó párokat.