Szállás bérlés Londonban

Szállás bérlés LondonbanHa külföldre költözünk, az országtól/várostól függetlenül sok helyi dologra kell figyelni. Nincs ez másképp a londoni szállásoknál sem. Cikkünkben ehhez fogunk segítséget nyújtani.

Az első, és legfontosabb, amit meg kell említeni, hogy a londoni árak heti árban vannak megadva. Amikor elkezdünk keresgélni, minden olcsónak tűnhet, addig, amíg rá nem jövünk, hogy nem havi árakat látunk. Erre figyeljünk oda, nehogy meglepetés érjen minket, amikor fizetni kell.

Ne csak interneten keressünk, hanem közvetítő irodákban is. Ha van elképzelésünk arról, hogy hol szeretnénk lakni (iskolához, munkahelyhez közel stb.), akkor a helyi irodák kínálatát érdemes átnézni, mivel a legújabb ajánlatoknak idő kell, mire internetre felkerülnek, viszont személyesen már az előtt lehetőség van elcsípni egy-egy jó ajánlatot.

Döntsük el, hogy berendezett vagy nem berendezett lakásra van szükségünk. Ha mi akarjuk magunknak berendezni, akkor sokkal jobb ajánlatokat találhatunk, mivel kevesebben keresik az ilyen albérleteket, így akár tudunk egy kicsit lefaragni a meghirdetett árból is.

A szerződés aláírása előtt mindenféleképpen nézzük meg személyesen is a lakást, hogy mit is kapunk a pénzünkért. Interneten, valamint a hirdetésekben mindig minden tökéletes, azonban élőben ez ritkán van így.