Modern megoldások ruha webshopok részére

Modern megoldások ruha webshopok részéreAz internetes ruhavásárlás az egyik leggyorsabban fejlődő iparág. A ruha webshopok számos olyan előnnyel rendelkeznek, melyek rendkívül népszerűvé teszik a vásárlók körében. A kényelmes, gyors vásárlás, a rendkívül széles választék mind olyan, mellyel a fizikai boltok nem tudnak versenyezni. Cikkünkben olyan megoldásokat fogunk bemutatni, melyekkel a divat webáruházak fejleszthetik online felületüket.

Termék megjelenítések

Nem mondunk újat, de amivel el lehet adni a ruhákat interneten, az a minőségi képek. Ezt ma már minden ruha webáruház tudja. Ezt lehet továbbfejleszteni 360°-os vizualizációval. Ennek előnye, hogy a vásárló minden szemszögből szemügyre veheti a ruhákat, így könnyebben fog tudni választani, bátrabban fog vásárolni.

Egy másik lehetőség, hogy a kép mellé videót is mellékelünk. Ez történhet pl. kifutón történő viselésből. Ez a videó bemutatja, milyen a ruha a való életben.

Segítségek, információk

Nem csak a termékek javításával, hanem a webshop javításával is tudunk fejleszteni azon. Jó lehetőség egy segédlet, táblázat, mely az egyes ruhák tisztítását, vasalását, karbantartását mutatja be, mivel ezzel hozzájárulhatunk ahhoz, hogy a vásárló tovább tudja élvezni a megvásárolt terméket.

Kialakíthatunk egy részt a webáruház felületén, ahol a termékek eredetét, történetét mutatjuk be. Sok olyan vásárló van, akit érdekel az is, ami a megvásárolt ruha mögött van. Honnan jön, ki tervezte, találta ki, honnan származik az anyaga, a stílusa stb.

Cimke: