Bőrkesztyű vásárlási tanácsok

Bőrkesztyű vásárlási tanácsokKezdődik megint a hideg, télies időszak, ami magával hozza a kesztyűk használatát. Cikkünkben azt fogjuk bemutatni, milyen szempontokat vegyél figyelembe, ha bőrkesztyűt szeretnél vásárolni.

Az első lépés, hogy figyelembe vedd, mire szeretnéd használni. Ha csak arra kell, hogy melegen tartsa a kezed, de nem szeretnél benne semmilyen munkát végezni, akkor nem kell annyira figyelni arra, hogy kemény legyen. A puhább bőrkesztyűk is melegen tudják tartani kezeidet, és olcsóbban hozzájuthatsz egy párhoz, valami nagyobb választék közül válogathatsz, mivel nem kell leszűkítened a kört ilyen esetben.

Ha hólapátolásra, téli autótakarításra is használni fogod, akkor olyat kell választani, amelyik bírja a strapát. Nem szeretnél egy év múlva egy új kesztyűre beruházni, csak amiatt, mert elsőre nem voltál elég körültekintő.

Ezek mellett vedd figyelembe a kesztyű stílusát, kinézetét is. Olyan bőrkesztyűt válassz, amely megy a kabátodhoz, kabátjaidhoz. Ez főleg akkor fontos, ha nem dolgozni szeretnél benne, hanem alkalmakkor, vagy csak a mindennapokon viselni. Egy jól összeillő kabát-kesztyű páros sokat tud dobni a divatos kinézeten!

Cimke: